• 12 februari 2018
  • Geen categorie
  • Reacties uitgeschakeld voor H.M.S. 1 “wint” met 2 – 2

H.M.S. 1 “wint” met 2 – 2

Zaterdag 10 februari.

Vandaag weer de draad oppakken. Het zal zeker een opgave worden om alle emotionele gedachten naar de achtergrond te verplaatsen en ons toch druk te maken om een goed resultaat. Ook nu zullen we er als team moeten staan.

Elinkwijk.

Tegenstander is Elinkwijk. Het team is één van de twee koplopers in de vierde klasse G. Een sterk team dat tot op heden bijna alle thuiswedstrijden wist te winnen. Alleen Houten wist een gelijkspel te behalen tegen de club met een schitterend verleden.

H.M.S

Opstelling:

Doel: Robin

Verdediging:Robbert-Mustapha-Jeffry-Vincent

Middenveld:Marco-Jerry-Roger

Voorhoede:Mohammed B-Lennart-Mick.

Wisselspelers:Martin-Emre-Jasper-Mohamed H.

De eerste helft.

H.M.S. startte goed . Sterker nog het team van aanvoerder Mustapha was de bovenliggende partij. Elinkwijk was duidelijk onder de indruk van het goede spel.Binnen het half uur stond H.M.S. op een 0-2 voorsprong. Eerst wist Roger te scoren nadat Jeffry met succesvol  kappen en draaien op avontuur was gegaan.En toen Lennart tegen het gras werd gewerkt kon Marco aanleggen vanaf de penatystip.Elinkwijk had deze weerstand en zeker niet deze achterstand verwacht. Maar Elinkwijk herpakte zich.Nog voor de rust scoorde men de aansluitingstreffer.

Overleg.

Het verhaal in de rust was helder. We wisten wat ons te wachten stond. Elinkwijk kon zich in de strijd om de titel geen puntenverlies veroorloven. Het zou in vele opzichten een pittige tweede helft worden. Strijd leveren en waar mogelijk met goed voetbal de ruimte benutten die zou gaan komen,dat was onze insteek.

De tweede helft.

,,Zo snel mogelijk gelijk maken en er dan overheen lopen”,dat zal de tekst van mijn collegatrainer in kleedkamer 1 zijn geweest .En het eerste gebeurde. De 2-2 lag er al snel in. En eerlijk is eerlijk Elinkwijk was de tweede helft het team dat voetbalde en ons wist vast te zetten. Met name “de tweede bal”was te vaak voor onze tegenstanders. Maar…H.M.S toonde een geweldige inzet en doorzettingsvermogen. En ook wij kregen enkele kansen. Maar als er één team was dat de drie punten verdiende gezien de tweede helft dan waren het de blauw-witten. Het bleef echter 2-2.

Eindsignaal.

Een gelijkspel tegen de koploper…Daar kan je zeker mee thuis komen. Het geeft vertrouwen. En dat is zeker nodig gezien het programma. Zaterdag a.s ontvangt H.M.S. een andere koploper ….Hercules komt naar ons fraaie sportpark.

met vriendelijke groet,

Hans Ultee.